Left Fortsette å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

Rask Levering eller Hent i butikk - Profesjonelle rådgivere - Autorisert forhandler - Besøk oss i Oslo og Sandvika
Introduserer den nye GHD Gold Styler

Introduserer den nye GHD Gold Styler


Onsdag 7. februar deltok vi på lanseringen av GHD’s nye ”Gold Styler”. Vi gleder oss nå over at denne er tilgjengelig i salong og i webshop. I et supermoderne design er denne styleren bevisst laget for å gi håret det beste resultatet; Myk effekt som gir et håret ser sunt og silkete hår. Med helt ny dual-zone teknologi gir denne styleren det aller beste resultatet. Den har en forbedret oppvarmningstid, på kun 25 sekunder. Styleren har også en automatisk dvaletilstand. Med denne styleren er det lett å style høret slik du måtte ønske, og samtidig bevare sunnheten i håret.

#hår #Haircare #Frisør #Produkter