Left Fortsette å handle
Din bestilling

Du har ingen varer i handlekurven

Vi tror du vil like:
Rask Levering eller Hent i butikk - Profesjonelle rådgivere - Autorisert forhandler - Besøk oss i Oslo og Sandvika
Hud & Helse 24.oktober kl.16.30

Hud & Helse 24.oktober kl.16.30

Bli med på vårt eksklusive event:
"Hud og helse" 24. oktober kl. 16.30!

Vi hos Tropicos Beauty inviterer deg til vårt spesialevent "Hud og helse" tirsdag 24. oktober kl. 16.30! Dette blir en kveld fylt med velvære, læring og inspirasjon, og vi fokuserer på hvordan du kan forbedre både hud og helse med en helhetlig tilnærming.

  • Pilates-økt i sammarbeid med The Room Sandvika: Bli med på en avslappende 30-minutters Pilates-rutine, inkludert 25 minutter pilates og 5 minutter meditasjon. Vi anbefaler å påføre ansiktsmasken rett før meditasjonsøkten, slik at den kan virke mens vi mediterer 🧘🏽‍♀️🧘🏼‍♂️

Les mer
GHD Chronos Styler NY i 2024

GHD Chronos Styler NY i 2024

Den nye GHD Chronos Styler 2024 kombinerer avansert teknologi og stilfullt design for å levere uovertruffen ytelse. Her er noen av hovedfunksjonene som gjør denne rettetangen til et must-have:

  • Ultrasone Teknologi: Chronos Styler benytter GHDs ultrasone teknologi som opprettholder en konstant temperatur på 185°C, den optimale varmen for å style håret uten å skade det. Den jevne varmefordelingen, samtidig med den ekstremt raske avlesningen av håret, sikrer at du ikke trenger å gå over håret flere ganger, som igjen sikrer at håret ikke blir skadet.
  • Fleksible 3D-Plater: De nye fleksible platene følger hårets naturlige form, noe som gir deg full kontroll, reduserer friksjon og forhindrer flisete tupper.
  • Ekstremt Rask Oppvarming: Med en oppvarmingstid på kun 10 sekunder er GHD Chronos Styler 2024 perfekt for de travle morgenene når du trenger rask og effektiv styling.
  • Automatisk Avslåing: Sikkerhet er viktig, og Chronos Styler slår seg automatisk av etter 30 minutter uten bruk, slik at du kan føle deg trygg og avslappet.
Les mer
Fjern Flass fra en fet eller tørr hodebunn med SYMBIOSE!

Fjern Flass fra en fet eller tørr hodebunn med SYMBIOSE!

Vi introduserer Symbiose - Den nye cellulære hårpleien mot flass. Langsiktig effekt, alliert med luksuriøs omsorg.

Kerastase synergerer kreftene til avansert vitenskap med en virkelig luksuriøs. forskjønnende hårpleie-opplevelse i ett tilpassbart utvalg som er trygt og effektivt mot flass.
 
Den synergistiske løsningen kombinerer umiddelbar eliminering av synlige hudceller med regulering av cellulær fornyelseshastighet for å bringe hodebunnen i balanse, sammen med en ønsket dose pleie for vakkert, sunt hår!

 

Les mer
Introduserer ELIXIR PEPTALK Lip Balm 🫦

Introduserer ELIXIR PEPTALK Lip Balm 🫦

Peptalk Lip Balm oppfyller alle ønskene du har for et leppeprodukt. Den gjenoppretter tapt fuktighet, fylde og mykhet til leppene. Utvalgte peptider stimulerer produksjonen av kollagen, noe som gir leppene et fyldigere og jevnere utseende. Den beste balmen for lepper vi har prøvd!
Les mer
Introduserer den nye GHD Gold Styler

Introduserer den nye GHD Gold Styler


Onsdag 7. februar deltok vi på lanseringen av GHD’s nye ”Gold Styler”. Vi gleder oss nå over at denne er tilgjengelig i salong og i webshop. I et supermoderne design er denne styleren bevisst laget for å gi håret det beste resultatet; Myk effekt som gir et håret ser sunt og silkete hår. Med helt ny dual-zone teknologi gir denne styleren det aller beste resultatet. Den har en forbedret oppvarmningstid, på kun 25 sekunder. Styleren har også en automatisk dvaletilstand. Med denne styleren er det lett å style høret slik du måtte ønske, og samtidig bevare sunnheten i håret.

#hår #Haircare #Frisør #Produkter

Les mer
CHOCOLATE MAUVE

CHOCOLATE MAUVE


FLASH TREND ALERT!

Denne vinterens farge for brunetter; CHOCOLATE MAUVE.

Kombinasjonen av rosegull og brun gir et helt magisk resultat. Vi har forelsket oss helt i den utsøkte nyanseovergangen som denne trenden tilbyr. Perfekt for deg som elsker chic sjokoladebrun, men som vil skille seg ut fra mengden.


Les mer